Arvomme

Hyvän tekeminen

Ekobella lahjoittaa jokaisesta siivoustunnista 0.30€ John Nurmisen Puhdas Itämeri -hankkeeseen sekä 0.30€ SOS-lapsikyläsäätiölle kotimaan työhön.

Ammattitaito ja luottamus

Lähtökohtamme on aina asiakkaan toivomusten kuunteleminen ja toiminta asiakkaan tarpeiden mukaan. Ekobella perustuu ehdottomaan luotettavuuteen ja hyvään ammattitaitoon.

Ekologisuus

Ekobella käyttää siivousaineina suomalaisen valmistajan täysekologisia siivoustuotteita sekä itävaltalaisen yhtiön luomusertifioituja ekologisia siivousaineita.

Kaikki välineemme ovat ekologisia mopeista rätteihin. Moppeina käytämme bambusta valmistettuja moppeja ja siivousrättimme ovat täysin biohajoavia.

Imurimme on Allergia- ja astmaliiton suosittelema pölynimuri jossa on vesisuodatin joka sitoo pölyn ja hiukkaset tarkasti. Se puhdistaa lattiat ja raikastaa samalla huoneilmaa. Vesisuodattimen ansiosta imurin poistoilma on raikkaan puhdasta.

Ekologisien tuotteiden käyttäminen siivouksessa tukee hyvinvointiamme koska käyttämämme tuotteet kulkeutuvat helposti elimistöömme ja rasittavat maksamme toimintaa. Käyttämämme tuotteet kulkeutuvat myös vesistöjen kautta luontoon joten ekologisten aineiden käyttö estää myös saastuttamasta luontoamme ja vesistöjämme.

Yhteistyösopimukset

Palvelumme saat kilpailukykyisin hinnoin, joustavin toimintaehdoin ja palvelumyönteisesti. Panostamme myös kestäviin yhteistyösopimuksiin ja tyytyväinen asiakas on meille tärkein lähtökohta.