Taloyhtiöiden porrassiivous

Puhdas ja siisti porraskäytävä on taloyhtiöiden käyntikortti, joka kertoo, että tästä taloyhtiöstä huolehditaan ja täällä on hyvä asua.

Säännöllisesti tehtävä porrassiivous pitää huolen siitä, että taloyhtiönne rappukäytävät tai yrityksenne tilat pysyvät varmasti puhtaana viikosta toiseen. Siisteillä tiloilla on suuri merkitys myös viihtyvyyden kannalta, joten niistä ei suotta kannata tinkiä – etenkään, kun alan ammattilainen on valmiina huolehtimaan puhtaudesta kilpailukykyisellä hinnoittelulla.

Ekobellan toimenkuvaan kuuluu taloyhtiöiden porrashuoneiden ylläpitosiivous ja peruspesut, sekä huolehtia hoidossa olevien taloyhtiöiden kokonaisvaltaisesta puhtaanapidosta.

Sopimussiivoukset

Sopimussiivoukset takaavat sen, että tilat pysyvät puhtaana jatkuvasti. Kokonaisvaltaisiin sopimussiivouksiin kuuluvat palvelukokonaisuutena jokaisen kohteen sopivan siivoustaajuuden ja siivouksen ajankohdan määritteleminen, sekä lisätöiden, kuten isompien vuosisiivouksien, lattia- ja ikkunapintojen mittavampien puhdistusten, huomioiminen. Luonnollisesti myös kaikki taloyhtiön omat toiveet ja tarpeet otetaan huomioon sopimussiivouksissa.