Yrityssiivous

Yrityssiivous antaa yritykselle sekä työntekijöille hyvän ja viihtyisän työympäristön. Säännöllinen siivous takaa sisäilman hyvän laadun ja työntekijöiden työssä viihtymisen. Siistit asiakastilat antavat myös asiakkaille erinomaisen  kuvan yrityksestänne.

Säännöllinen siivous pidentää pintamateriaaleja käyttöikää  ja siten voit pitää huolta yrityksesi tilojen hyvästä kunnosta.

Yhteistyökumppaninasi sitoudumme aina laadukkaaseen lopputulokseen. Meillä on kyky ja vastuu ratkaista itse päivittäin eteen tulevia asioita kohteessa. Ehdotamme, havainnoimme ja kuuntelemme.

Siivous räätälöidään aina haluamallasi kokonaisuudella. Siivoukseen voidaan sisällyttää lattioiden imurointi ja pesu, roskisten tyhjennys, ikkunoiden pesu, sekä muita siivoustehtäviä toiveidesi mukaan. Kun tilaat siivouksen sopimussiivouksena, me pidämme säännöllisin väliajoin huolen yrityksesi siivouksesta, jolloin voit keskittyä rauhassa liiketoimintasi pyörittämiseen.

Työskentelemme joustavasti ja räätälöimme yhdessä kanssasi asiakaskohtaisen palveluratkaisun. Määritämme yhdessä tavoiteltavan lopputuloksen, jonka toteutamme siivouskonseptimme mukaisesti.Toimintavarmuus ja asiakaslähtöisyys ovat aina toimintamme keskiössä.